NL
EN

Over ons

Budoschool Kempen vzw is een school die als missie en doel heeft krijgskunde/zelfverdediging aan te leren op een ethische en pedagogische verantwoorde manier.

Onze sportclub draagt de naam Budoschool omdat wij niet 1 stijl aanbieden maar met Tai Jutsu, Seishinkai Ju Jutsu, Goshindo en Kobudo meerdere stijlen belichamen komt de naam "Budo" (verzamelnaam voor verschillende krijgkunsten) tot haar recht. Zo is Budoschool Kempen de perfecte bestemming voor mensen met een passie voor martial arts en een mooie toevoeging voor mensen met reeds kennis in Karate, Judo of Ko-ryu stijlen.

Onze Budoschool neemt geen deel aan officiële competitie wedstrijden, onderling doen we om de bepaalde tijd wel een recreatieve interclub met onderdelen die we in trainingen toepassen. 

Onze Budoschool heeft vanaf de leeftijd van 4 jaar (3 jaar mogelijk indien akkoord van de lesgever) 6 leeftijdsgroepen met voldoende uitdaging en mogelijkheden voor elke groep. 

Met regelmaat gaan we op stage (geen wedstrijden) om onze kennis te verrijken met ervaring van andere lesgevers, ook in onze eigen dojo's in Beerse en Gooreind ontvangen we gastleraren die onze visie komen verruimen, voldoende afwisseling dus. 

Naast onze afdelingen in Beerse en Wuustwezel werken we samen met de Hayabusa dojo van Shihan Jean Pierre Van Vre in St Job en Budo-school Van Venrooy in Waalwijk

 

Voor algemene info kan je per mail steeds terecht op info@budoschoolkempen.be,

Telefonisch kan je terecht op +32 496 157 393.
Let wel even op de trainingsdagen.
Op deze data en uren is er uiteraard geen telefonische bereikbaarheid.

 

Events

Onze mensen

Van der Schoepen David
De Clerck Jan
Van der Schoepen Chris

Dojo locaties

   Beerse

 

     Gooreind (Wuustwezel) 

Nieuws

Op maandag 29 april 2019 komt Kyoshi Jan Janssens (8e dan VJJF) een gastles geven met Kobukai Aiki Jujutsu! Kyoshi Jan is al enkele malen te gast geweest op onze Sakura Taikai en zal nu jullie "Aiki"gevoel komen aanscherpen! De leden van de Ninja's, Samoerai en Shoguns trainen uitzonderlijk samen van 19u00-20u30. Leden van andere clubs betalen €10 voor BSK leden zit dit reeds in jullie lespakket. 

De maandag erna komt de Canadese "groundfight" master Sensei Dan Guillemette van de World Kobudo Federation naar Beerse als jaarlijkse buitenlandse gast naar Beerse. Hiervoor passen we de uren een beetje aan ( u13 en +14 zullen die dag samentrainen) nl. BJJ class van 19u00 tot 20u30. Leden van andere clubs betalen €10 voor BSK leden is dit een cadeau van Sensei David om de laatste rechte lijn van ons seizoen in te zetten! 

Beste leden, 

Onze hoofdinstructeur en voorzitter heeft na de nominatie ook de verkiezing gewonnen voor "Federaal vrijwilliger/instructeur van het jaar 2018"! Dit is een nieuwe award uitgereikt door de Vlaamse Ju Jutsu Federatie! Wederom een eer voor Budoschool Kempen vzw. Dit heeft afgelopen zaterdag op het VJJF gala in Vlimmeren plaatsgevonden. 

Budoschool Kempen vzw wenst iedereen, een mooi,gezond en voorspoedig 2019. We zien jullie graag terug op onze trainingen en Sakura Taikai 2019!!!

Een prestatie, waar we zeer trots op zijn, voor de dojo in Beerse. We keep on goin' ....strong!

In de aanloop naar 6 en 7 april 2019 zal je hier meer info vinden over de eerstvolgende editie. Wat houdt de Sakura Taikai juist in, wat en hoe?

De Sakura Taikai, nu voor de 7e maal georganiseerd door Budoschool Kempen vzw, is een 2 daagse stage op hoogstaand niveau met internationaal gekende instructeurs! Liefhebbers van krijgskunsten vinden hier zeker hun zin, zowel gewapende en ongewapende stijlen zijn aanwezig verspreid over 2 dagen in Sporthal De Pegger. Kijk op het facebookevent voor een snaek peek Sakura Taikai 2019 Belgium

Belangrijk inzake privacy: wens je niet op foto's te staa, geef het aan de fotografen van ons team die rondlopen. Ook voor de groepsfoto ga je best even aan de zijkant plaatsnemen.

Onze leden worden via het Twizzit platform uiteraard op de hoogte gehouden.

CONTACT

 

Budoschool Kempen VZW

 

 

Adres: 

Bremstraat 35
2340 Beerse

info@budoschoolkempen.be 

                                                                                                                       

Privacy Verklaring 

© 2018, website powered by Twizzit.com