NL
EN

Over ons

Budoschool Kempen vzw is een school die als missie en doel heeft krijgskunde/zelfverdediging aan te leren op een ethische en pedagogische verantwoorde manier.

Onze sportclub draagt de naam Budoschool omdat wij niet 1 stijl aanbieden maar met Tai Jutsu, Seishinkai Ju Jutsu, zelfverdediging en Kiyoi Ryu Iaido meerdere stijlen belichamen komt de naam "Budo" (verzamelnaam voor verschillende krijgkunsten) tot haar recht. Zo is Budoschool Kempen de perfecte bestemming voor mensen met een passie voor martial arts en een mooie toevoeging voor mensen met reeds kennis in Karate, Judo of andere martial arts stijlen.

Onze Budoschool neemt geen deel aan officiële competitie wedstrijden, onderling doen we om de bepaalde tijd wel een recreatieve interclub met onderdelen die we in trainingen toepassen. We zijn een school die regelmatig deelneemt aan bepaalde multistijlen-stages in binnen en buitenland aangezien onze hoofdinstructeur regelmatig geïnviteerd wordt als gastleraar. 

Onze Budoschool heeft vanaf de leeftijd van 4 jaar (3 jaar mogelijk indien akkoord van de lesgever) 6 leeftijdsgroepen met voldoende uitdaging en mogelijkheden voor elke groep. 

Met regelmaat gaan we op stage (geen wedstrijden) om onze kennis te verrijken met ervaring van andere lesgevers, ook in onze eigen dojo's in Beerse en Gooreind ontvangen we gastleraren die onze visie komen verruimen, voldoende afwisseling dus. 

Naast onze afdelingen in Beerse en Wuustwezel werken we samen met de Hayabusa dojo van Shihan Jean Pierre Van Vre in St Job en Budo-school Van Venrooy in Waalwijk

 

Voor algemene info kan je per mail steeds terecht op info@budoschoolkempen.be,

Telefonisch kan je terecht op +32 496 157 393.
Let wel even op de trainingsdagen.
Op deze data en uren is er uiteraard geen telefonische bereikbaarheid.

 

Events

Onze mensen

Van der Schoepen David
De Clerck Jan
Van Breda Jorden
Van der Schoepen Chris

Dojo locaties

   Beerse

 

     Gooreind (Wuustwezel) 

Nieuws

Op zaterdag 29 juni vindt de Roefeldag in Beerse weer plaats. Budoschool Kempen ontbreekt op deze editie niet en zal gedurende de ganse dag initiaties zelfverdediging van 50 minuten verzorgen in de Sportzaal van BS De Singel, Schoolstraat 4 te Beerse.De eerste sessie start om 10u, de 2e om 11u, de 3e om 13u, de 4e om 14u en de laatste om 15u erna kan je genieten van entertainment in het park achter de Singel. Iedereen is welkom om deel te nemen en de budoka in zichzelf helemaal te ontdekken bij Budoschool Kempen. Let wel: dit is het laatste jaar in BS De Singel vanaf september gaan al onze activiteiten door in Sporthal t Beerke. Het gaat weer tropisch warm worden, we vragen dan ook om uw kind te voorzien van een drinkbus. Tot dan!!!

Afgelopen vrijdagavond vond de jaarlijkse laureaten viering plaats, ditmaal met de officiële opening van het nieuwe gedeelte van Sporthal t Beerke. Onze leden mochten trainen in de dojo beneden van 20:30 tot max 22:00, voor deze gelegenheid waren bijna al onze Ninja's 2 present en ze hebben dat meer dan goed gedaan!! Onder leiding van Sensei Kenny en Sempai Jorden gesteund door ons bestuur hebben ze allen de dojo mooi ingewijd met positieve comments van de toeschouwers. BSKvzw is klaar voor een nieuw seizoen in het sportief hart van Beerse! 

In de aanloop naar 4 en 5 april 2020 zal je hier meer info vinden over de eerstvolgende editie. Wat houdt de Sakura Taikai juist in, wat en hoe?

De Sakura Taikai, nu voor de 7e maal georganiseerd door Budoschool Kempen vzw, is een 2 daagse stage op hoogstaand niveau met internationaal gekende instructeurs! Liefhebbers van krijgskunsten vinden hier zeker hun zin, zowel gewapende en ongewapende stijlen zijn aanwezig verspreid over 2 dagen in Sporthal De Pegger. Kijk op het facebookevent voor een snaek peek Sakura Taikai 2020 Belgium

Belangrijk inzake privacy: wens je niet op foto's te staan geef het aan de fotografen van ons team die rondlopen. Ook voor de groepsfoto ga je best even aan de zijkant plaatsnemen.

Onze leden worden via het Twizzit platform uiteraard op de hoogte gehouden.

© 2019, website powered by Twizzit.com